Πολιτική Επιστροφών
28693
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-28693,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 10 ημερολογιακές μέρες από την παραλαβή των προϊόντων. H πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση εντός Ελλάδος. Για πελάτες Κύπρου και εξωτερικό τα έξοδα μεταφορικών επιστροφής τα επιβαρύνεται ο πελάτης. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν κάνετε αλλαγή στο προϊόν ή δεν επιλέξετε να κρατήσετε πιστωτικό υπόλοιπο, και επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, τότε τα έξοδα αποστολής εξαιρούνται της επιστροφής. Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία μας. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μέσα σε 10 ημερολογιακές μέρες από την ημέρα που θα παραλάβουμε το προϊόν. Προϊόντα τα οποία αγοράζονται με έκπτωση από 50% και άνω ή ανήκουν σε παλαιότερες συλλογές, γίνονται δεκτά μόνο για αλλαγές ή σε μορφή πιστωτικού υπολοίπου και όχι για επιστροφή χρημάτων.

Στην επιστροφή του προϊόντος να συμπεριλαμβάνεται μια επιστολή με τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε. Αν πρόκειται για επιστροφή χρημάτων απαιτούνται και τα στοιχεία τραπέζης. Αλλαγές και επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο εφόσον το προϊόν που επιστρέφεται είναι στην αρχική του κατάσταση.